Het goede doel

Voor jou is vrij bewegen waarschijnlijk de grootste vanzelfsprekendheid in je leven: 5 km rennen in het donker over het rulle zand en daarna losgaan op onze black-light afterparty. Daar denk je niet over na, dat doe je gewoon. Voor mensen met een spierziekte is dat anders. Als het op bewegen aankomt is voor hen niets vanzelfsprekend. Alledaagse dingen kosten hen net zo veel energie als voor ons de Glow-Run inclusief afterparty! Daar sta je niet zo direct bij stil toch?!

Daarom besteedt Glow-Run aandacht aan spierziekten en trekken wij samen op met het Prinses Beatrix Spierfonds om aandacht te vragen voor mensen voor wie zelfs de eenvoudigste beweging een enorme uitdaging is. Ook willen wij een verschil maken door geld bij elkaar te brengen voor het financieren van onderzoek. Want zonder onderzoek geen vooruitgang in behandeling of genezing van spierziekten!

Onder het motto alle beetjes helpen, geven wij €1,00 van jouw ticket aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Bij de bevestiging krijg je de kans om meer te doneren.

Wil je meer doen start dan je eigen actie. Laat je sponsoren voor de Glow-Run!
Klik hier

Meer weten over het fonds: www.prinsesbeatrixspierfonds.nl

Nog een teamuitje organiseren?

Voor indooractiviteiten, groepsuitjes, vergaderlocaties en vrijgezellenfeesten,
klik op lees meer.

Het weer in Scheveningen