Sponsors

Verkaart Groep


Verkaart is maatschappelijk betrokken en vervuld een positieve bijdrage aan de samenleving. Ons doel hiermee is mensen op een sociale wijze te motiveren en binden. Wij sponsoren met zowel financiële als praktische middelen. Momenteel sponsoren we twee Haagse sportverenigingen, t.w. de voetbal- en cricket vereniging Quick en de hockeyvereniging HDS. Als shirtsponsor leveren wij een bijdrage aan de jaarbegroting. Daar waar mogelijk zetten we onze kennis, techniek en materialen in om de kwaliteit van het verenigingscomplex teverbeteren.

http://www.verkaart.nl/

Fresh FM

Luister altijd en overal naar Fresh FM en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom jouw favoriete radiostation met de Fresh FM app. Download hem voor Android of IPhone. Je kunt de Fresh FM app natuurlijk ook gewoon rechstreeks downloaden vanuit de store. Zoek op Fresh FM!

http://www.fresh.fm/
 


RF Shows

In september 2006 zag RF Shows het levenslicht. Het oude 'drive-in shows' van toen is inmiddels ingeruild voor een 'allround rental company', met een ruime keuze in professionele beeld-, licht- en geluidstechniek. Kiezen voor het team van RF betekent kiezen voor ervaring, flexibiliteit en altijd snelle inzetbaarheid. RF Shows heeft zich gespecialiseerd in de volgende werkterreinen: Nightlife, festivals en het versterken van (zakelijke) evenementen.

http://www.rfshows.nl/


Prinses Beatrix Spierfonds

Het Prinses Beatrix Spierfonds zet zich in voor mensen met een spierziekte in Nederland. Dat zijn er ruim 200.000. Het is ons doel om alle spierziekten de wereld uit te krijgen, ons middel is wetenschappelijk onderzoek. We financieren en stimuleren onderzoek naar genezing en, omdat dit vaak een lange weg is, ook naar verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten nu. We kunnen dit alles doen dankzij donaties en de inzet van vrijwilligers

https://www.prinsesbeatrixspierfonds.nl/


Palace Promande

De Palace Promenade, het leukste shopping centrum in Scheveningen. Het winkelcentrum, gelegen aan de boulevard van Scheveningen, biedt een ruim aanbod van winkels, restaurants en entertainment. De Palace Promenade is 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

http://www.palacepromenade.nl

Gemeente Den Haag

De gemeente Den Haag gaat samen met verschillende marktpartijen aan de slag om meer banen te creëren in Scheveningen Haven op het gebied van visserij, watersport, offshore-dienstverlening en innovatie

http://www.denhaag.nl/


Haagse Gezonde Zaken

Haagse Gezonde Zaken helpt organisaties en instellingen in de regio om hun medewerkers de vitalere versie van zichzelf te laten ontdekken. Uit eigen ervaring weten we wat vitaliteit met je doet. Je bruist van de energie, blaakt van gezondheid en bulkt van het zelfvertrouwen. Hoe je dat doet? Door te zorgen dat je fysiek, mentaal en emotioneel in balans bent. Vertaal dit nu eens naar je organisatie. Die beschikt hier mee over nieuwe brandstof voor productiviteit, betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid.

http://www.haagsegezondezaken.nl/
 

The Hague Beach Stadium

The Hague Beach Stadium is eigendom van de Gemeente Den Haag en dankt haar bestaansrecht aan het gecombineerde gemeentelijke sport- en stadspromotiebeleid. Den Haag is om meerdere redenen een unieke stad te noemen maar de elf kilometer lange kustlijn van de stad aan zee is niet 'slechts' uniek. Het begrip 'stad aan zee' gaat verder want het zit in het DNA van Den Haag/Scheveningen. Vanuit deze gedachte heeft Den Haag primair beach volleyball tot speerpuntsport benoemd waarbij alle overige beach sporten ook omarmd worden.

http://www.beachstadium.com/

 

Maessen Tenten

Het organiseren van een evenement in Nederland kent altijd een onvoorspelbare factor: het weer. Maessen Tenten maakt met een uitgebreid assortiment aan overkappingen, van sfeervolle flextent totaluminium tenthal, gegarandeerd een einde aan deze onzekerheid.

http://www.maessententen.nl/
 A-Way Events & Wellness

A-Way Events is hèt evenementenbureau van Scheveningen en organiseert al jaren evenementen voor groepen vanaf 10 tot 1000 personen. Wij brengen echt "Fun" bij groepen en zorgen voor professionele begeleiding. A-Way Events is sportief en altijd in voor een nieuwe uitdaging. Wij wonen en werken zelf aan het Scheveningse strand en krijgen nooit genoeg van zon, zee en zand. Dus wil je een gaaf evenement zonder zorgen kijk dan op onze website voor onze sportieve activiteiten, strandactiviteiten en workshops en wij zorgen voor een onvergetelijke dag. Denk aan Bubble voetbal, powerkiten, 6-kampen, gps-tochten, boogschieten, percussie, beachgolf en veel meer... Let's go to the beach!!!

www.a-wayevents.nl
 Multipost

Multi-Post heeft jarenlange ervaring in het bieden van totaaloplossingen voor postverwerking en plastickaart toepassingen. Zowel het leveren van kwaliteitsapparatuur als het verlenen van maatwerk diensten, of een combinatie van beide, behoren tot de mogelijkheden. Snel, flexibel, betrouwbaar en altijd een oplossing op maat. Dat is waar Multi-Post voor staat.

http://www.multipost.com/
 U23

U23 is an Amsterdam based boutique graphic design studio, but was founded in Melbourne Australia in 2008 by Jordan Raeside. Currently I'm studying at the Royal Academy of Art in Den Haag, The Netherlands. I also work on many self-projects, collaborations and experimentation as I believe it’s an important tool for the creative thought to expand and develop. I'm inspired by all aspects of design and driven to create interesting and thought provoking ideas and concepts.

http://www.u23.com.au/
Glowspecialist

Wensballon, zaklamp of glowstick? Zoekt u glowsticks, wensballonnen, discoproducten, blacklights of benodigdheden voor een nachtgolfwedstrijd? Wij hebben alles op voorraad en leveren vrijwel altijd binnen 1 werkdag (mits voor 16.00 uur besteld). Wij zijn de specialist voor iedere glowstick en verschillende lichtgevende gadgets. Wij hopen dat u op onze site alle informatie kunt vinden die u zoekt.

http://www.glowspecialist.nl/


Saucony

Saucony is een Amerikaans bedrijf van sportschoenen en sportkleding. Het merk werd opgericht onder de naam 'A.R. Hyde & Sons' in 1910 door de Russische immigrant Cobbler Abraham Hyde in Cambridge (USA). De naam 'Saucony' werd pas officieel als merknaam gebruikt in 1998 en is genoemd naar de "Saucon River" in Pennsylvania. Saucony is vooral bekend in het atletiekmilieu en richt zich specifiek op hardlopen.

http://www.saucony.nl


Zier Running

Zier Running is sinds 1986 de hardloopspeciaalzaak voor de Regio's Den Haag en Westland. U bent bij ons aan het juiste adres voor: · Gespecialiseerd Schoenadvies · Hardloopschoenen van alle belangrijke merken · Wandelschoenen · Sport- / hardloopkleding en technische onderkleding

https://www.zierrunning.nl/
 Strandrestaurant de Waterreus

Strandrestaurant de Waterreus is al meer dan 30 jaar een begrip aan de Scheveningse Boulevard. Gelegen vlakbij de beroemde vuurtoren van Scheveningen, met uitzicht op de grote variatie watersport. Komt u ook heerlijk bij ons vertoeven op het terras en in het restaurant? Geniet van de heerlijke zonsondergang met uitzicht op de haven.

http://waterreus.nl/
 Peukie beachclub

Peukie beachclub sinds 1973 op het strand met uitzicht op de Pier en aan de andere kant het Kurhaus. Begonnen als uitgifte op het strand nu de dag de mooiste strandpaviljoen van Scheveningen met comfortabele stoelen en heerlijke loungeplekken om te genieten van de ondergaande zon en de dj op de achtergrond. Onze palmbomen en open haardjes die verspreid over het terras staan zorgen voor een gezellige sfeer. Achter de cocktailbar staan onze bartenders de heerlijkste cocktails voor u te bereiden. Natuurlijk mogen we de keuken ook niet vergeten, onze chefkok Oscar Noriega en zijn team maken met veel passie de lekkerste gerechten voor u klaar. Dit verschilt van een iedere week wisselende lunchtip tot de huisgemaakte tapas waar u uw vingers bij aflikt.

http://peukie.nl/
 Beachclub Sol

Maak van je bezoek aan het strand een echte belevenis bij Solbeach. Kom lekker loungen op het terras. Zelf een visje roosteren op je houtskoolbarbecue of genieten van de kunsten van onze chef-kok. Mooi weer of slecht weer, bij Solbeach is het genieten in mediterrane sferen. Summer is a state of mind!

https://www.solbeach.nl/


Nog een teamuitje organiseren?

Voor indooractiviteiten, groepsuitjes, vergaderlocaties en vrijgezellenfeesten,
klik op lees meer.

Het weer in Scheveningen