Vrijwilligers voor organisatie Glow-Run

Kom jij ons helpen tijdens de Glow-Run op 15 mei 2015 in Scheveningen?

 Op vrijdag 15 mei 2015 vindt de Glow-Run in Scheveningen plaats. Een fantastisch evenement waaraan in 2014 op het strand in Scheveningen 1800 lopers hebben meegedaan. Dit evenement kun je niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Ben je zelf geen loper en/of wil je juist de andere kant van een evenement meemaken? Meld je dan aan als vrijwilliger! Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die ons willen helpen de Glow-Run tot een groot succes te maken. Je taken kunnen onder andere zijn; op- en afbouw, helpen bij de inschrijvingen, zorgen voor veiligheid op het parcours, informatie geven aan de deelnemers of verf spuiten.

Als tegenprestatie voor je inzet krijg je naast een fantastische ervaring, gratis toegang tot de black-light afterparty en verzorgen wij eten en drinken op deze dag. 

Heb jij interesse om op 15 mei aan de slag te gaan als vrijwilliger en ben jij minimaal 18 jaar? Schrijf  je dan in door een mail te sturen met korte motivatie en je contactgegevens naar info@glow-run.nl, vermeld als onderwerp ‘vrijwilliger Glow-Run 2015’.

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via info@glow-run.nl

 Wij kijken uit naar jouw deelname!


Nog een teamuitje organiseren?

Voor indooractiviteiten, groepsuitjes, vergaderlocaties en vrijgezellenfeesten,
klik op lees meer.

Het weer in Scheveningen